Kelderafdichting, voorgoed verlost van lekkage of vochtdoorslag.

Een kelder onder uw woning is zeer praktisch en geeft waardevermeerdering aan u woning Maar wat als u last hebt van lekkage of vochtdoorslag? Kelderafdichting zorgt ervoor dat u vocht buiten de kelder houdt. Naast overlast is een hoog vochtgehalte ook slecht voor uw gezondheid.

Offerte aanvragen

Wanneer kelderafdichting?

Wanneer u last heeft van lekkages door bijvoorbeeld scheurvorming, doorslaand vocht, ongedierte of schimmels/zwammen kan kelderafdichting de oplossing betekenen.

Vrijblijvend advies

Huizing komt vrijblijvend bij u langs om uw kelder of gebouw te inspecteren. Nadat er een duidelijk beeld is van de uit te voeren werkzaamheden, kan een kostenoverzicht worden opgesteld. Neem voor een vrijblijvend advies contact met ons op, wij adviseren u graag!

Garantie kelderafdichting

Wij geven 15 jaar garantie op kelderafdichting.

Prijzen kelderafdichting

Het geven van een nauwkeurige prijs voor kelderafdichting is zonder een duidelijke situatie niet mogelijk, in grote lijnen kunt u een tarief vanaf € 150 per m2 aanhouden. We kunnen u lekker maken met mooie praatjes, maar we zijn liever eerlijk. Huizing is zeer prijsbewust en de voordelen wegen eenvoudig op tegen de te maken kosten. U kunt uw offerte voor kelderafdichting online aanvragen, probeer hierbij zo gedetailleerd mogelijk te zijn. U kunt daarom ook direct een afspraak met ons maken door contact met ons op te nemen.

VOORBEELDEN

Uw gevel is ons visitekaartje

Direct offerte aanvragen