Metselwerk

Metselen is een techniek waarbij stenen of blokken, in een bepaald verband, met specie of lijm op en tegen elkaar worden gelegd. Wist u dat deze techniek al door de Romeinen werd toegepast en in veel gevallen vandaag de dag nog te aanschouwen is? Dit geeft wel aan hoe duurzaam metselwerk is. Uiteraard zijn er door de jaren heen veel dingen veranderd. Het metselwerk bepaalt voor een groot deel het aangezicht van uw woning en gebouw. Graag helpen wij u bepalen welke steen en voeg het beste past bij uw project.

Totaaloplossing

Dat metselen meer is dan een paar stenen leggen, hoeven we u niet uit te leggen. Naast metselen biedt Huizing ook voegen en impregneren aan. Wij kunnen dus uw totale project aannemen.

Prijzen metselwerk

Het geven van een nauwkeurige prijs voor metselen is zonder een duidelijk beeld van de situatie niet mogelijk. We kunnen u lekker maken met mooie praatjes, maar we zijn liever eerlijk. Huizing is zeer prijsbewust en de voordelen wegen eenvoudig op tegen de te maken kosten. U kunt uw offerte online aanvragen, probeer hierbij zo gedetailleerd mogelijk te zijn. Bij voorkeur komen wij de situatie op locatie bekijken voor wij een prijsopgave geven, u kunt daarvoor ook direct een afspraak met ons maken. Neem hier contact met ons op.

VOORBEELDEN

Uw gevel is ons visitekaartje

Offerte aanvragen